Dezvoltare

Portofoliul Rara Group include proiecte comerciale și industriale îndrăznețe care răspund nevoilor actuale din mediul de business, fie că vorbim de parcuri logistice sau spații de birouri.

Investițiile din domeniul imobiliar au adus grupului colaborări pe termen lung cu companii naționale și internaționale

Răzvan NeamțuCo-Founder

Proiecte imobiliare reușite prin parteneriate de durată.

Rara Group are o strategie pe termen lung bazată pe dezvoltare în toate domeniile de activitate, care se potrivesc cu valorile și standardele sale. Până acum, la portofoliul grupului au fost adăugate atât terenuri, parcuri logistice, o clădire de birouri, cât și spații comerciale. 

Grupul beneficiază de un plasament pe termen lung, dar și de stabilitate financiară. Operațiunile din segmentul imobiliar s-au concretizat în colaborări pe termen lung cu companii naționale și internaționale, crescând notorietatea organizației.

Dezvoltări în domeniul logistic

Activitățile noastre

Află mai mult

Parc logistic Ghimbav

Având o suprafață totală de 10.000 mp, parcul logistic este un concept flexibil care facilitează dezvoltarea prin amplasarea de rafturi, activități de cross docking, dar și depozitarea verticală a volumelor mari.

Parc logistic Stupini

Este amplasat lângă ruta ocolitoarea a orașului în direcția Brașov – Mureș, având o suprafață totală de 7.500 mp. Parcul logistic oferă pentru parteneri un concept flexibil.

Centru Business

Administrează o clădire de birouri în Brașov, cu o suprafață utilă de 1.850 mp. Construcția reunește un concept modern de spații dedicate atât activităților medicale, cât și birourilor de clasa A.

Centru Logistic

Cele patru hale ale parcului industrial  ar urma să fie inaugurate până în anul 2023. Lanțul de aprovizionare constă în facilitățile și opțiunile de distribuție a materialelor. Flexibilitatea, digitalizarea procedurilor și asistența 24/24 sunt oferite de Rara Group.

Street Mall

Proiectul, estimat să fie finalizat până în 2021, constă în dezvoltarea unui centru comercial în proximitatea unui nod rutier care face legătura cu stațiunea Bran și Aeroportul Internațional Ghimbav. Conceptul aduce noi valențe comerțului modern.

Turism

Energie

Producție

Dezvoltare

Știri și noutăți în domeniu

Dezvoltare
Rara Group transformă fosta platformă Unisem din Ghimbav în strip mall
Incepand cu anul 2010 a fost dat in folosinta Parcul Logistic zonal, avand ca prim client Inter Cars Romania, principalul jucator pe piata de piese de schimb auto din Romania,…
Dezvoltare
Rara Group Brașov – un portret de companie imobiliară locală multi-segmentată
Incepand cu anul 2010 a fost dat in folosinta Parcul Logistic zonal, avand ca prim client Inter Cars Romania, principalul jucator pe piata de piese de schimb auto din Romania,…

Cauți un spațiu pentru afacerea ta?