Energie

Dezvoltarea unei energii curate, care reduce impactul energiei convenționale asupra mediului și crește independența energetică, este o componentă importantă a operațiunilor Rara Group.

Industria energiei este acum într-o eră nouă, una a transformării în bine, către un viitor mai curat, mai sustenabil.

Răzvan NeamțuFondator

Peste tot în lume se vorbește despre nevoia de a acorda mai multă grijă planetei

Unul dintre principiile grupului îl reprezintă strategia de dezvoltare sustenabilă, care include analiza nevoilor și a tendințelor sociale și, în special, de business. Prin toate acțiunile din domeniu, Rara Group susține dezvoltarea unei energii curate, care reduce impactul asupra mediului și crește independența energetică

De asemenea, prin integrarea unor surse de venit cross business, mai ales bazat pe resursele regenerabile, care sunt viitorul, crește valoarea adaugata a întregului grup. În viitor, aceste sisteme de energie regenerabilă pot deveni rentabile și pentru consumatorii conectați la rețeaua națională prin eliminarea necesității folosirii unor acumulatori și livrării energiei direct în rețeaua națională.

Brandurile noastre

Află mai mult

Rara Logistics

Deține o investiție în producția de energie verde – fotovoltaică, panourile fiind amplasate pe acoperișul halei. Centrala Fotovoltaica are capacitatea instalată de 0.53 Mw Descărcați aici eticheta energiei electrice livrată de Ra-Ra Logistics Srl. 

Turism

Energie

Producție

Dezvoltare

Știri și noutăți în domeniu

Află mai mult despre noua eră a energiei verzi