Despre noi

Scurt istoric

Grupul de companii românești a fost fondat în urmă cu peste 30 de ani în centrul României, la Brașov ca o afacere de familie. Începând din 1993 proiectele Rara au reprezentat un etalon pe piața românească, în domeniile lor de activitate. Grupul a deschis drumuri spre excelență și își propune să devină un model pentru generațiile viitoare.

Datorită infrastructurii solide bazate pe know-how, tehnicilor și tehnologiilor inovatoare, companiile au o strategie sustenabilă. Grupul plănuiește reorganizarea strategică, implementarea unui management bazat pe obiective, dezvoltarea și consolidarea climatului în organizație. Rara Group este rezultatul dedicării echipei ghidate de standarde internaționale de performanță.

Răzvan Neamțu

Fondator, Membru în board

Viziunea noastră este

primul pas către succes

Companiile care fac parte din grupul Rara sunt bazate pe echilibru, performanță și inovație. Suntem încrezători că vor aduce recunoașterea și aprecierea mediului de afaceri românesc la nivel mondial.

Ghidat după principiul perfecțiune prin diversitate

Grupul cuprinde afaceri 100% românești, care activează în domenii precum turism, imobiliare, energie, producție de materiale de construcții, logistică și agribusiness. În timp, echipa a devenit o familie care își face meseria cu pasiune. Interacțiunile cu clienții devin parteneriate de încredere pe termen lung.

Avem o misiune,

care ne onorează

Rara Group își propune să creeze parteneriate autentice și de durată. De aceea, considerăm esențială înțelegerea nevoilor clienților noștri cărora le oferim un sistem de servicii interconectate prin care îi ajutăm să găsească noi căi spre succes și să își atingă potențialul maxim.

Particularitățile care ne unesc

Promovăm valorile

în care credem

Echilibru

O strategie de business reușită se bazează întotdeauna pe echilibru. Echilibru în gândire, acțiuni și interacțiuni, în munca echipei devenite familie.

Performanță

Întâmpinarea nevoilor și așteptărilor partenerilor noștri stă la baza produselor și serviciilor noastre care îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță.

Tradiție

În cei peste 30 de ani de experiență ne-am format o bază solidă de cunoștințe care ne ajută să îmbunătățim constant produsele și serviciile oferite

Inovație

Tehnicile calitative și tehnologiile de ultimă generație pe care le folosim, dar și documentarea continuă ne poziționează printre cei care dau tonul în mediul de afaceri. 

Stabilitate

Un grup de afaceri stabil se bazează pe încredere, etică și bun simț. Toate acestea conduc la parteneriate pe termen lung cu toți clienții noștri.

Pasiune

Admitem că ne place ceea ce facem, chiar și după zeci de ani de activitate. Continuăm să muncim cu pasiune și să ne implicăm 100%

O echipă pasionată bazată pe performanță și colaborare

Răzvan Neamțu

Fondator, Membru în board

Alina Ardelean

Director dezvoltare

Romica Tatu

Director Executiv

Ramona Neamțu

Fondator, Membru în board

Radu Craciun

Director strategie

Martin Moise

Director general

Corina Racheru

Director administrativ

Palmares

Reușitele noastre, motivația pentru a merge mai departe.