Conceptul

Proiectul, estimat să fie finalizat până în 2021, constă în dezvoltarea unui centru comercial în proximitatea unui nod rutier care face legătura cu stațiunea Bran și Aeroportul Internațional Ghimbav. Conceptul aduce noi valențe comerțului modern.

Caracteristici

Proiectul în curs reprezintă o investiție de peste 4.000.000 de euro. Dezvoltat pe o suprafață de peste 15000 mp, Strip Mall va pune la dispoziție peste 5.000 mp de spații comerciale cu diferite funcțiuni: supermarket al unui brand renumit, restaurant, cafenea, magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, birotică, florărie, servicii de telefonie, optică medicală, articole sportive și multe altele. Brandurile găzduite de centrul comercial sunt selectate astfel încît acestea să fie de notorietate și să asigure nevoia de servicii și produse de calitate a viitorilor clienți.

Facilități

Originalitatea și specificitatea proiectului constă în integrarea  sa funcțională și inedită cu o infrastructură industrială existentă, găzduind cel mai mare showroom de produse finite din piatră naturală din sud-estul Europei, dar și amplasamentul de aproape două decenii a unei moderne fabrici de prelucrare a pietrei naturale. Acest HUB se dorește a fi de fapt un business de comunitate, iar succesul investitorului va fi o consecință directă a succesului rezidenților întregii platforme integrate.

Proiectul

Etapele dezvoltării decurg conform previziunilor. Anul 2020 este dedicat avizării și autorizării proiectului, iar finalul anului 2021 este dedicat inaugurării centrului comercial.