Conceptul

Business Center-ul reunește într-un concept modern spații dedicate activităților medicale, farmaceutice și birouri de clasa A, construite pentru a face adaptarea cu cerințele diverselor domenii de activitate.

Caracteristici

Clădirea de birouri construită în 2013 are o suprafață utilă de de 1.850 mp cu birouri de tip clasa A . Este situată într-un nod important al orașului, într-o zonă accesibilă pietonal, auto și cu mijloace de transport în comun. Clădirea deține autorizații ISU pentru toate activitățile desfășurate. Compartimentările interioare sunt realizate respectând normele de calitate pentru activitatea desfășurată de clienți. Datorită amplasamentului și partenerilor noștri, locația devine un punct important de reper și dezvoltare a zonei.

Facilități

Total suprafață utilă construită 1.850 mp – 350 mp platforme asfaltate cu acces auto din strada Uranus și Hermann Oberth. Structura clădirii este realizată din beton, avînd închiderea perimetrală din perete cortină, cu structură și geamuri termo și fonoizolante de înaltă calitate, asigurând un climat optim cu un aport minim al climatizării. Toate geamurile construcției sunt duplex și securizate. Accesul în clădire și la etajele aferente acestei se realizeaza pe casa scării și cu liftul pus în dotare. Compartimentările interioare sunt din rigips și sticlă, având un design modern. Toate spațiile sunt de tip open space și se poate recompartimenta în funcție de nevoile clienților. Toate finisajele sunt realizate cu materiale de înaltă calitate achizitionate și montate de firme cu traditie si experiență în domeniu, astfel încât se oferă un confort apreciat de toata lumea. Sistemul de antiefractie și video perimetral pentru zonele de acces asigura un confort în plus în desfășurarea activităților zilnice.

Parteneri

În clădire își desfășoară activitatea companii naționale și internaționale din domenii precum software, asigurări, energie regenerabilă și servicii medicale precum  RMN diagnostic,  ING-NN Asigurări de Viață și Synevo.