Conceptul

În zona industrială Stupini deținem începând cu anul 2006 spații de depozitare ce s-au adaptat solicitărilor și activităților de cross-docking, dar și pentru depozitarea volumelor mari de marfa, în special din zona de construcții. Accesul rutier  este rapid la DE 68 cât și spre ocolitoarea municipiului Brașov spre toate direcțiile rutiere importante.

Caracteristici constructive

Modernizarea halelor a fost finalizată în anul 2020, ridicând nivelul serviciilor oferite astfel încât să corespundă cu standardele internaționale. Caracteristicile spațiului de depozitare este creat în așa fel încât deservește toate solicitările clienților:

 • structura clădirii este din zidărie cu grosimea pereților de 50 cm cu deschideri de până la 20m
 • înălțime utilă între 4 și 7 m la streașină și 9 m la coamă
 • construcție anvelopată cu panouri de tablă și învelitoarea având luminatoare generoase
 • uși pietonale și secționale industriale (cu deschidere manuale și automate) cu acces la cota pentru auto/TIR
 • platforma și rampe de descărcare / încărcare mașini tip dubă
 • sistem de detecție și semnalizare la incendiu
 • sistem antiefracție la toate spațiile de depozitare
 • posibilitatea montării de antene pentru sistemele de date și voce

Facilități

Spațiul logistic se desfășoară pe o suprafața de 7500 mp asigurând întreaga infrastructură necesară activităților și totodată se pot oferi următoarele servicii:

 • mentenanță
 • servicii de curățenie generală și întreținerea spațiilor verzi
  deszăpezire și material antiderapant
 • parcare interioară

Spațiu logistic

6.875 mp construcții spații de depozitare modernizate în perioada 2019-2020 care pot fi compartimentate în funcție de solicitări.

Depozit 01

2560 mp spațiu de depozitare cu spațiu administrativ de 160 mp (birouri și grup sanitar) – stadiul fizic actual: finalizat și disponibil la închiriat

Depozit 02

2545 mp spațiu de depozitare cu spațiu administrativ – stadiul fizic actual: finalizat și inchiriat

Depozit 03

1153 mp spațiu de depozitare – stadiu fizic: finalizat și inchiriat

Depozit 04

620 mp spațiu de depozitare – stadiu fizic: finalizat și inchiriat

Parteneri

Parteneriatele noastre au fost și sunt cu operatori logistici tradiționali, dar și cu cei din industria de automotive, respectiv firme cu activități diverse:

2560 mp spațiu de depozitare

2560 mp spațiu de depozitare cu spațiu administrativ de 160 mp (birouri si grup sanitar) – disponibil la închiriat. Spațiul este dotat cu 5 uși acces pietonal/marfa la rampa, 2 uși secționale industriale la cota, sistem antiefracție si senzori pentru detecție si semnalizare la incendiu, posibilitate de montare rafturi compartimentare. Acces cu mărfuri paletizate/profile cu lățimea pana la 6m si înălțime 4 m.

2645 mp spațiu de depozitare

Începând cu data de 01.07.2021 avem disponibil depozitul 2, cu suprafața de 2645 mp si corp administrativ (birouri, grup sanitar). Spațiul are următoarele caracteristici 4 uși acces pietonal/marfa la rampa, 6 uși secționale industriale la cota, sistem antiefracție si senzori de fum pentru detecție si semnalizare la incendiu, posibilitate de montare rafturi si compartimentare. Acces cu mărfuri paletizate/ profile cu lățimea pana la 6m si înălțime 4 m.

Personalizare:

Toate spațiile de depozitare pot fii amenajate în funcție de cerințele clienților. Clientul poate amplasa rafturi care se potrivesc activității sale (tehnice: greutate, înălțime, distanțare etc.)