Facem diferenta impreuna!

Facem diferența împreună!

Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food&Beverage?

Ai o capacitate instinctivă de a anticipa nevoile oaspeților?

Îți place să fii omul potrivit la locul potrivit?

Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe memorabile?

Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?

Cerințe

  • Experiență relevantă într-un restaurant cu reputație bună;
  • Buna cunoaștere a limbii engleze și orice altă limbă constituie un avantaj;
  • Profesionalism excepțional;
  • Bune abilități de coordonare și comunicare;
  • Eficiență și imaginație;
  • Personalitate plăcută;
  • Atenție la detalii;
  • Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile;
  • Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri;

Beneficii:

  • Tichete de masă
  • Asigurare medicală
  • Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group
  • Bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru dinamic
  • Training-uri adaptate la nevoile individuale
  • Suport în dezvoltarea profesională și personală

Responsabilități:

  • Servirea oaspeților cu promptitudine și curtoazie, în conformitate cu standardele de servire din departamentul de F&B;
  • Cunoașterea temeinică a meniurilor pentru a putea sfătui oaspeții cu privire la selecție și pentru a face upsell;
  • Sprijinirea departamentului de F&B;
  • Asigurarea curățeniei în zonele de lucru;
  • Menținerea standardelor și respectarea procedurilor de lucru din hotel;

Completează formularul și aplică online

0/50
0/200

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii