Facem diferenta impreuna!

Facem diferența împreună!

Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie?

Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?

Ai experiență în restaurante de sushi și îți place să te implici activ în echipă?

Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?

Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!

Cerințe

  • Experiență dovedită de minimum 2 ani în poziție similară într-un restaurant cu reputație bună;
  • Experiență în preparare de sushi si sashimi la cele mai înalte standarde;
  • Experiență în sculptarea fructelor și legumelor;
  • Simțul responsabilității;
  • Dexteritate;
  • Dorința de a învăța și a se forma;
  • Abilități de organizare și coordonare;
  • Limba engleză – fluent;

Beneficii:

  • Tichete de masă
  • Asigurare medicală
  • Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group
  • Bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru dinamic
  • Training-uri adaptate la nevoile individuale
  • Suport în dezvoltarea profesională și personală

Responsabilități:

  • Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu echipa;
  • Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa;
  • Asigură depozitarea materiei prime în cele mai bune condiții;
  • Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare și a frigiderelor, în conformitate cu standardele HACCP;
  • Respectarea legislației muncii în domeniul său;
  • Respectarea instrucțiunilor de siguranță la utilizarea echipamentelor disponibile;
  • Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;
  • Recepționarea alimentelor în conformitate cu lista de specificații a produselor în ceea ce privește calitatea și data de expirare;
  • Efectuarea inventarului zilnic pentru materia primă;

Completează formularul și aplică online

0/50
0/200

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii