În Ghimbav, Brașov, într-o locaţie cu o infrastructură modernă, în cadrul  Fabricii Agricin, se creează și produc elemente tip unicat și serie, din piatră naturală nobilă, precum și din alte materiale moderne. Tradiţia de peste un sfert de secol este pusă în slujba desăvârșirii de produse precum: blaturi de bucătărie, blaturi pentru baie, blat pentru bar, blat pentru recepţii, blat pentru mese de ședinţe sau blaturi pentru mese de restaurant, recepţii, pardoseli, trepte și contratrepte, însă și proiecte unicat, care înseamnă punere în operă de ambienturi precum SPA-uri, băi, săli ședinţe, recepţii, zonă bar și altele.

 

Încă de la crearea companiei, în fabrica de piatră naturală de lângă Brașov s-a inovat mereu, în concordanță cu trendurile în amenajări interioare, provocările propuse de arhitecți, varietatea de materiale de construcții disponibile la Agricin, dar și dezvoltarea galopantă a tehnologiei.

Pe linia ultimelor tendințe în arhitectură și design, tot mai multe proiecte mizează pe includerea ele­mentelor naturale în ambienturi, urmărind coeziunea dintre mediul exterior și cel interior.  Proiectele comandate în cadrul fabricii Agricin și ma­terialele din piatră naturală – marmură, granit, travertin, cuarț, cuarțite, onix, semi-prețioase etc., reprezintă pentru client certi­tudinea unor produse care rezistă în timp, conferă soliditate constructivă, se montează cu ușurință, iar întreținerea este facilă. Prin consultanță dedicată și prin găsirea soluțiilor eficiente raportate la calitate și preț, expertiza Agricin va crea proiecte unicat ce vor lăsa, cu siguranță, o impresie favorabilă clienților.

În acest sens, Agricin propune un parteneriat în vederea ame­najării spațiilor pe care le dețineți sau pentru proiectele noi pe care doriți să le dezvoltați.  Agricin este alegerea potrivită când doriți:

 

– să modernizați o locație existentă cu materiale noi – ex. baie, bucătărie, recepție, restaurant, spa, terase.

– să extindeți anumite zone ale hotelului sau pensiunii dumneavoastră – sală de conferințe, lobby, spa, bucă­tă­rie, baie, piscine, zona exterioară.

– să construiți un complex hotelier nou, dotat cu cele mai solicitate facilități – sală fitness, piscină, spa, bar, terase.

– să creați lucrări deosebite prin gama de produse unicat comercializate doar de firma Agricin.

– crearea sau modernizarea de zone de trafic intens gen zone pietonale, piațete, terase, monumente.

 

Parteneriat cu liderul mondial Antolini  UNIC în România – AZEROCARE

Datorită parteneriatului unic pe care îl avem cu Antolini Luigi & C S.p.a – unul dintre liderii mondiali din industria pietrei naturale, vă putem livra cele mai spectaculoase produse prelucrate din materiale exclusiviste, conform ultimelor trenduri internaționale în domeniul amenajărilor cu piatră na­turală, prețioasă și semiprețioasă.

Totodată, aveți prilejul să beneficiați ACUM de cea mai nouă descoperire în domeniul tratării pietrei naturale: Azerocare – un proces inovator unic pe plan mondial, dez­voltat și patentat de către partenerul nostru, Antolini Italia, prin care suprafeţele de piatră naturală sunt păstrate în cea mai bună stare, perfecte şi lucioase timp de mai mulţi ani.

Agricin Stone Library 

Stone Library prezintă peste 1.200 de mostre de materiale din piatră naturală, piatră semiprețioasă și alte materiale complexe. Mostrele sunt expuse pe game de materiale și în variante comparative ale prelucrărilor – lucios, mat, buciardat, fiamat, sablat, antichizat, striat, hydrofinish etc.  Pentru fi­ecare proiect în parte, consultanța Agricin va fi 100% personalizată.

 

Produse concepute și create de Agricin 

În baza expertizei și a know-how-ului dobândit în cei 25 de ani de activitate, produsele finite din piatră naturală și sinterizată fabricate astăzi de Agricin acoperă toată sfera amenajărilor interioare și exterioare: blaturi pentru mese, blaturi de bucătărie, blaturi pentru bar, blaturi de baie, glafuri pentru ferestre, sisteme de scări, panouri ornamentale retroiluminate LED, pereți cu perdea de apă, șeminee, vinotecă DIY, pardoseli tip “openbook” sau forme speciale, fronturi pentru mobilier, tablouri unicat din piatră naturală, corpuri de iluminat, mo­numente istorice, obiecte decorative, elemente fațade, dale alei și grădină, piatră cubică și ornamentală pentru amenajări peisagistice etc.

Agricin este trendsetter-ul în piață prin implementarea constantă de inovații în domeniu.

 

 Agricin Showroom 

Peste 25 de ani de experiență s-au materializat în ame­najarea unui Showroom UNIC în Europa de Sud-Est, în care Agricin prezintă produse inovative și complexe create din cele mai noi materiale descoperite la ora actuală la nivel mondial, utilizate în ambientarea a peste 1000 mp. Agricin vă invită să experimentați modul în care se transformă spațiile precum bucătărie, dining- room, living-room, private office, dormitor, sală de baie, SPA, bar.

 

Agricin Factory 

Tehnologia performantă din fabrica Agricin constă în utilaje de debitare și profilare, utilaje de fiamare, sablare și buciardare, utilaje de despicare, precum și un utilaj waterjet care  poate procesa forme complexe ce necesită o precizie înaltă de tăiere. Infrastructura fabricii este digitală și realizează producția cu precizie de micron și printr-un proces 100% eco friendly.

Prelucrările permit 14 tipuri de finisaje de bază  care pot dez­volta pană  la  peste  100  de variante diferite,  în func­ție de cantitate și perioada de livrare.

Agricin reprezintă un business 100% antreprenoriat ro­mânesc, fondat în 1993. În prezent, se află la a doua generație. Totul a pornit de la un mic atelier de prelucrare a pietrei naturale, multă pasiune investită și maximă determinare pentru a crea o afacere sustenabilă.

Astăzi, Agricin înseamnă măiestrie în realizarea de produse finite din materiale naturale, semiprețioase sau alte materiale moderne, unele având caracter unicat, pe baza unei infra­structuri digitale de ultimă oră, vârful de lance al tehnologiilor de profil, 100% eco friendly, astfel încât dumneavoastră să beneficiați de piese desăvârșite.

Sursă articol: www.spamagazin.ro

Datele de contact Agricin