Facem diferenta impreuna!
Facem diferența împreună!
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie?
Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?
Ai experiență în restaurante de sushi și îți place să te implici activ în echipă?
Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!
Cerințe
- Experiență dovedită de minimum 2 ani în poziție similară într-un restaurant cu reputație bună;
- Experiență în preparare de sushi si sashimi la cele mai înalte standarde;
- Experiență în sculptarea fructelor și legumelor;
- Simțul responsabilității;
- Dexteritate;
- Dorința de a învăța și a se forma;
- Abilități de organizare și coordonare;
- Limba engleză – fluent;
Responsabilități:
- Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu echipa;
- Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa;
- Asigură depozitarea materiei prime în cele mai bune condiții;
- Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare și a frigiderelor, în conformitate cu standardele HACCP;
- Respectarea legislației muncii în domeniul său;
- Respectarea instrucțiunilor de siguranță la utilizarea echipamentelor disponibile;
- Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;
- Recepționarea alimentelor în conformitate cu lista de specificații a produselor în ceea ce privește calitatea și data de expirare;
- Efectuarea inventarului zilnic pentru materia primă;