Facem diferenta impreuna!
Facem diferența împreună!
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă patiserie?
Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?
Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!
Cerințe
- Experiență dovedită de 5 ani în poziție similară într-un restaurant/hotel de top;
- Experința internațională reprezintă un plus;
- Calificare patiser/cofetar;
- Experiență în producție de patiserie franțuzească;
- Cunoștințe despre tehnici și rețete de ultimă oră în domeniu;
- Creativitate și dorință de inovație;
- Simțul responsabilității;
- Abilități de lider și trainer;
- Abilități de organizare și coordonare;
- Limba engleză – fluent;
Responsabilități:
- Implicare activă în realizarea produselor de patiserie/cofetărie;
- Promovarea unor servicii de calitate superioară în conformitate cu standardele Radisson Blu;
- Pregătirea programului pentru colegii din echipă;
- Pregătirea comenzilor de marfă/consumabile;
- Menținerea costurilor alimentare stabilite de bucătarul executiv și de managerul F&B;
- Efectuarea inspecțiilor zilnice pentru a se asigura că depozitarea alimentelor este corespunzătoare;
- Responsabil de calitatea și cantitatea tuturor alimentelor care sunt produse de patiserie;
- Efectuarea inventarului periodic în funcție de nevoi;