Facem diferenta impreuna!

Facem diferența împreună!

Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă patiserie?

Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?

Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?

Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?

Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!

Cerințe

  • Experiență dovedită de 5 ani în poziție similară într-un restaurant/hotel de top;
  • Experința internațională reprezintă un plus;
  • Calificare patiser/cofetar;
  • Experiență în producție de patiserie franțuzească;
  • Cunoștințe despre tehnici și rețete de ultimă oră în domeniu;
  • Creativitate și dorință de inovație;
  • Simțul responsabilității;
  • Abilități de lider și trainer;
  • Abilități de organizare și coordonare;
  • Limba engleză – fluent;

Beneficii:

  • Tichete de masă
  • Asigurare medicală
  • Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group
  • Bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru dinamic
  • Training-uri adaptate la nevoile individuale
  • Suport în dezvoltarea profesională și personală

Responsabilități:

  • Implicare activă în realizarea produselor de patiserie/cofetărie;
  • Promovarea unor servicii de calitate superioară în conformitate cu standardele Radisson Blu;
  • Pregătirea programului pentru colegii din echipă;
  • Pregătirea comenzilor de marfă/consumabile;
  • Menținerea costurilor alimentare stabilite de bucătarul executiv și de managerul F&B;
  • Efectuarea inspecțiilor zilnice pentru a se asigura că depozitarea alimentelor este corespunzătoare;
  • Responsabil de calitatea și cantitatea tuturor alimentelor care sunt produse de patiserie;
  • Efectuarea inventarului periodic în funcție de nevoi;

Completează formularul și aplică online

0/50
0/200

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii