F&B Supervisor

Facem diferenta impreuna!

Facem diferența împreună!

Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food&Beverage?

Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?

Ai experiență în F&B, ești o persoană energică și îți place să te implici activ?

Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe gastronomice memorabile?

Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?

Cerințe

  • Minim 2 ani de experiență în departamentul F&B al unui hotel, preferabil de lanț.
  • Abilități puternice de exprimare verbală, scrisă, de supraveghere și interpersonală
  • Lucrează bine independent sau ca parte a unei echipe
  • Atenție la detalii
  • Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile
  • Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri

Beneficii:

  • Tichete de masă
  • Asigurare medicală
  • Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group
  • Bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru dinamic
  • Training-uri adaptate la nevoile individuale
  • Suport în dezvoltarea profesională și personală

Responsabilități:

  • Supravegherea operațiunilor din departamentul de F&B;
  • Completarea și menținere inventarului pentru asigurarea controlului costurilor și profitabilitatea F&B;
  • Implicarea activă în operațiunile din departament, atât in restaurante cât și în zona de banqueting;
  • Comunicarea continuă cu celelalte departamente;
  • Soluționarea rapidă a solicitărilor oaspeților și întâmpinarea nevoilor acestora;
  • Raportarea și transmiterea informațiilor relevante din timpul turei de lucru către șeful de department și ceilalți colegi;
  • Îndeplinirea planurilor și obiectivelor stabilite pentru departamentul de F&B;

Completează formularul și aplică online

0/50
0/200

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii