Facem diferenta impreuna!
Facem diferența împreună!
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food&Beverage?
Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?
Ai experiență în F&B, ești o persoană energică și îți place să te implici activ?
Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Cerințe
- Minim 2 ani de experiență în departamentul F&B al unui hotel, preferabil de lanț.
- Abilități puternice de exprimare verbală, scrisă, de supraveghere și interpersonală
- Lucrează bine independent sau ca parte a unei echipe
- Atenție la detalii
- Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile
- Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri
Responsabilități:
- Supravegherea operațiunilor din departamentul de F&B;
- Completarea și menținere inventarului pentru asigurarea controlului costurilor și profitabilitatea F&B;
- Implicarea activă în operațiunile din departament, atât in restaurante cât și în zona de banqueting;
- Comunicarea continuă cu celelalte departamente;
- Soluționarea rapidă a solicitărilor oaspeților și întâmpinarea nevoilor acestora;
- Raportarea și transmiterea informațiilor relevante din timpul turei de lucru către șeful de department și ceilalți colegi;
- Îndeplinirea planurilor și obiectivelor stabilite pentru departamentul de F&B;