Facem diferenta impreuna!
Facem diferența împreună!
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie?
Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?
Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!
Responsabilități:
- Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Sous Chef și echipa;
- Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa;
- Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP;
- Respectarea legislației muncii în domeniul său;
- Respectarea instrucțiunilor de siguranță la utilizarea echipamentelor disponibile;
- Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;
- Recepționarea alimentelor în conformitate cu lista de specificații a produselor în ceea ce privește calitatea și data de expirare;
- Efectuarea inventarului lunar împreună cu echipa;