Facem diferenta impreuna!
Facem diferența împreună!
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie?
Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel?
Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile?
Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze?
Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem!
Responsabilități:
- Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Sous Chef și echipa;
 - Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa;
 - Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP;
 - Respectarea legislației muncii în domeniul său;
 - Respectarea instrucțiunilor de siguranță la utilizarea echipamentelor disponibile;
 - Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;
 - Recepționarea alimentelor în conformitate cu lista de specificații a produselor în ceea ce privește calitatea și data de expirare;
 - Efectuarea inventarului lunar împreună cu echipa;
 

 
				
            
            
            
            